آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

جزئیات پرداخت وام به بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در سال 98

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت:‌ در حال حاضر 200 میلیارد تومان تأمین اجتماعی برای پرداخت وام به مستمری‌ بگیران و بازنشستگان در بودجه پیشنهاد داده است که پرداخت این وام بستگی به تخصیص اعتبار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدرضا جعفریان معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی در باره پرداخت وام ضروری به بازنشستگان ومستمری‌بگیران این سازمان گفت:‌در سال گذشته تأمین اجتماعی 45 میلیارد تومان وام به 12 هزار نفر از بازنشستگان و مستمری‌ بگیران پرداخت کرد که مبلغ این وام 4 میلیون تومان بوده است.

 

 وی ادامه داد: امسال نیز سازمان تأمین اجتماعی تسهیلاتی را برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان در نظر گرفته است که به هر نفر بازنشسته 5 میلیون تومان وام ضروری پرداخت می‌شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت:‌ در حال حاضر 200 میلیارد تومان تأمین اجتماعی برای پرداخت وام به مستمری‌ بگیران و بازنشستگان در بودجه پیشنهاد داده است که پرداخت این وام بستگی به تخصیص اعتبار دارد. شاید با توجه به شرایط فعلی نتوانیم تمام این مبلغ را تخصیص بدهیم.

 

جعفریان ادامه داد:‌سال گذشته میزان تسهیلات سازمان تامین اجتماعی 100 میلیارد تومان بود که 45 میلیارد آن تخصیص داده شد، امسال 200 میلیارد تومان است که امیدواریم بتوانیم بخش اعظم آن را تخصیص دهیم.

وی گفت:‌نحوه تخصیص و ثبت نام وام 5 میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی در موعد مقرر از سوی مدیر عامل سازمان اعلام خواهد شد.

 


معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی افزود:‌علاوه بر این وام کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی با همراهی بانک رفاه در سال 98 تاکنون 50 میلیارد تومان وام‌های 2-3 و 5 میلیون تومانی به بازنشستگان و مستمری بگیران نیازمند پرداخت کرده است و 150 میلیارد تومان دیگر نیز تسهیلات تا پایان سال به این قشر از جامعه پرداخت خواهد کرد.

 

جعفریان افزود: بر اساس اعلام رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی 50 میلیارد تومان دیگر تسهیلات به زودی از طریق بانک رفاه به بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی با همراهی بانک رفاه سال گذشته 150 میلیارد تومان تسهیلات به 60 هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران پرداخت کرد و از سوی سازمان نیز 12 هزار نفر وام با مبلغ 4 میلیون تومان دریافت کردند که در مجموع 72 هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان مشمول دریافت تسهیلات شدند.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی افزود:‌در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی حدود 3 میلیون نفر بازنشسته و مستمری بگیر را تحت پوشش خود دارد.

 

جعفریان درباره سهمیه تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت:‌افرادی در اولویت دریافت این وام‌ها هستند که تاکنون تسهیلات از سازمان تأمین اجتماعی و کانون بازنشستگان دریافت نکرده‌اند و سهمیه‌های هر استان به نسبت بازنشستگانی که دارد مشخص و تخصیص خواهد یافت.

 

وی تاکید کرد: هنوز زمان دقیق توزیع وام بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌ اجتماعی به صورت دقیق مشخص نیست و در موعد مقرر توسط مدیر عامل سازمان اطلاع رسانی خواهد شد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت: البته پرداخت وام و تسهیلات جزو وظایف ذاتی سازمان تأمین اجتماعی نیست و تنها به عنوان یک مساعدت انجام می‌شود و در این خصوص تأمین اجتماعی تکلیف قانونی ندارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده